Manapság szinte már minden intézhető online. Miért lenne másképp a virágküldéssel? Gyors, korszerű és praktikus megoldás az „online virágküldés”!

Mai rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut szeretteinkre. Pedig vannak pillanatok, melyek elől nem érdemes elrohanni. Virágküldés szolgálatunk ebben lehet segítségére: rendeljen virágot online! A csokrokat a legnagyobb gondossággal állítjuk össze, az Ön elképzelései szerint. Személyes ajándéka valóban szívből fog jönni! Válasza ki a megfelelő csokrot otthonából, munkahelyéről akár 3 perc alatt! Garantáltan emlékezni fognak Önre! A legnagyobb siker, ha a virág átvétele után meghatódva felhívják Önt. Virágküldés online! Virágküldés Budapestről!

„Nem számít a távolság!” - Virágküldés Budapest

Nem tud ott lenni a ballagáson? Pedig megígérte unokaöccsének, csak közbejött valami? Kárpótolja őt egy virágcsokorral! Akár Ön is „adhat a kezébe” virágot, nem számít a távolság. Netán külföldön él, és itthon élő nagymamáját szeretné meglepni egy csokorral? De a 2000 km lehetetlenné teszi ezt? Rendeljen tőlünk! Mi eljuttatjuk!

Virágküldés Budapestről az ország számos helyére! Legyen szó: ballagásról, névnapról vagy bármely ünnepi eseményről, meglepheti szeretteit. De akár egy bocsánatkérés is kivitelezhető virágküldéssel, ha a személyes találkozásra nincs bátorság.

Akár külföldre is

Virágüzletünk a Fleurop-Interflora nemzetközi virágküldő szolgálat partnerüzlete. A Fleurop a virágküldésben a világon piacvezető kb. 140 országban mintegy 40.000 partnerüzletnek segít abban, hogy a megrendelt virágcsokrok eljuthassanak a címzetteknek.

"Apa itt vette a virágot, mikor akkora volt, mint te"

1988 óta, immáron a virágkötésben megszerzett 26 éves tapasztalattal minden kétséget kizárólag állíthatom: ez a szakmám, ez a hivatásom, ez az életem. Igazi elismerés, amikor külföldről érkezik valaki. Felkeres, hogy megismerjen, mert a munkáimmal elégedett. Vagy, amikor egyik vásárlóm gyermekkori emlékének hatására saját gyermekével tér vissza anyák napi csokrot készíttetni.

Virágküldés online, egyszerűen, elérhető áron! Néhány kattintás csupán!