Méltó kifejezése a búcsúnak

Szeretteink elvesztése miatti gyász szomorú időszakot hoz magával életünkben. A búcsúztatás pillanata pedig fájó emlék tud maradni. Mi segítünk Önnek a búcsúztatásban koszorú készítés és rendelés szolgáltatásunkkal. Urna és sírkoszorú választékunk igényesen megkötött temetési koszorúkból állnak, melyek mindig friss virágból készülnek. A koszorúhoz kegyeleti szalag is rendelhető. A szalagon szereplő szöveg megadására a rendelés leadásakor van lehetőség.

A koszorú készítés illetve koszorúk vásárlása előtt első körben tisztázni érdemes, hogy milyen helyszínen és milyen körülmények (koporsós vagy urnás temetés) között kerül végső nyugalomra az elhunyt. Közvetlen hozzátartózok főkoszorúit közvetlenül az urna vagy koporsó elé szokás helyezni, így az álló koszorúk készítését ajánljuk. Távolabbi rokonok, barátok számára a fekvő koszorúk vagy sírcsokrok rendelését ajánljuk. A koszorú készítésnél a hagyományoknak megfelelően a színek kiválasztásának is üzenete van, a választásban segítünk.

Koszorúk rendelése online

Koszorú készítés minőségi alapanyagokból a méltó megemlékezéshez. Elhunyt szerette megérdemli, hogy igényesen elkészített koszorúval búcsúzhassa őt. Szeretnénk megkönnyíteni a gyász nehéz pillanatait, a végső búcsú perceit. Abban az esetben, ha a szertartáson személyesen nem tud részt venni, a távolság leküzdésében segítséget nyújtunk. Rendeljen koszorút online!

Koszorúk temetésre, a méltó búcsúhoz!